jeudi 23 avril 2009

Tartines chaudes gourmandes en moins de 20 minutes

2009-04-211

Tartines chaudes en moins de 20 minutes. Il vous faut de la pâte feuilletée, de la crème fraîche, du sel, du poivre, du bacon (poitrine de porc fumé) coupé en dés et un oignon émincé. Préchauffer le four à 200 celsius. Faire revenir les dés de bacon et l'oignon émincé pendant 2-3 minutes. Étaler la pâte feuilletée (facultatif, couper en tartines individuelles), beurrer de crème fraîche, assaisonner et disposer le bacon et les oignons sur le dessus. Enfourner pendant une quinzaine de minutes. That's it, that's all. Enjoy.
Hot tartines in less than 20 minutes. You need some flaky pie dough, some crème fraîche, some salt and pepper, some diced bacon and a minced onion. Preheat the oven at 400 F. Sauté the bacon dices and minced onion for 2-3 minutes. Roll out the pie dough (you can cut them into individual tartines), spread some crème fraîche on top, season, sprinkle the bacon and onion on top. Bake for some 15 minutes. That's all there is to it. Enjoy!

7 commentaires: